Werkposten in klassiek Engelse stijl

Burama biedt een breed scala aan kantoormeubilair voor uw werkomgeving!

Een werkomgeving die elegantie en functionaliteit combineert!

Bent u op zoek naar een kantoor waar elegantie de kern vormt van uw verantwoordelijkheden? Of wilt u eenvoudigweg evolueren in een klassieke omgeving van meubilair en afwerking van hoge kwaliteit? Het werkposten in klassiek Engelse stijl biedt elegantie en comfort, zonder af te doen aan de functionaliteit dankzij de declinatie in een grote verscheidenheid aan vormen en maten!

 

Deze stijl past bij jou? Aarzel niet om ons te contacteren voor een evaluatie en een gratis 3D lay-outplan!

Bohème

van Disvalma
De kantoren van BOHEME maken deel uit van een van de meest opvallende stijlen van het begin van de twintigste eeuw: art deco. De BOHEME-collectie weerspiegelt onze puurste en meest moderne visie op kantoor van hoge kwaliteit.

Prestige

van Disvalma
Wanneer een hoge vertegenwoordiging vereist is, biedt een PRESTIGE-kantoor een echte Britse omgeving. De sereniteit en luxe van PRESTIGE kantoren zijn de vrucht van ons meest exquise werk

Style

van Disvalma
Een DISVALMA-kantoor staat de uitoefening van grote verantwoordelijkheden toe met elk type middel. Verschillende vormen, maten en oplossingen helpen om een soepele verdeling van elke STYLE-vergaderruimte te waarborgen met elegantie en functionaliteit.