New way of working

Onze taak is ervoor te zorgen dat u de uwe onder de beste omstandigheden kunt uitoefenen

Laat u leiden door onze ‘sleutel-op-de-deur’ aanpak, waarbij wij de coördinatie van alle benodigde vakgebieden voor de realisatie van uw project op ons nemen. Onze garantie? Begeleiding van A tot Z.

 

Votre projet NL
Les étapes indispensables à la concrétisation de votre projet NL
 • 01 Briefing
 • 02 Space planning
 • 03 Design & Build
 • 04 Expertise 360°
 • De essentiële stappen voor de realisatie van uw project.
  De eerste stap in onze samenwerking/een succesvolle samenwerking begint met een ontmoeting samen met uw teams om uw behoeften en verwachtingen te begrijpen. Het menselijk welzijn staat centraal in elk van onze projecten, daarom vinden wij het essentieel om persoonlijk face-to-face te communiceren rond een vergadertafel in plaats van virtueel
 • Nulla mattis magna erat, et scelerisque risus.
  Het inrichten of herinrichten van uw kantoren is een belangrijke beslissing die invloed zal hebben op de productiviteit, efficiëntie en het welzijn van uw teams, daar zijn we ons van bewust! Daarom voert ons team van gepassioneerde experts in de tweede fase een uitgebreide studie uit van uw werkruimte om deze (nog) aangenamer te maken door elke vierkante meter op een innovatieve en inspirerende manier te optimaliseren, terwijl we binnen uw budget blijven.
 • Integer semper lectus mauris, ac scelerisque turpis.
  De derde fase van onze werkwijze betreft onze belofte om u een 100% op maat gemaakt en uniek project te presenteren dat het imago van uw bedrijf weerspiegelt. Hoe doen we dit? Dankzij de creatie van 3D-plannen nodigen wij u uit om een reis te maken naar het hart van uw project om zo de sfeer van uw toekomstige werkruimte te ervaren. Hoe vertalen we visuals naar realiteit? Wij nemen het beheer van alle benodigde vakgebieden voor de uitvoering van uw project op ons.
 • Ut non egestas lacus cras eu felis.
  Dankzij haar jarenlange ervaring is ons team in staat alle krachten en benodigde vaardigheden te bundelen om de vierde fase van ons proces te starten, namelijk het opstarten van uw bouwproject met de essentiële vakgebieden voor de realisatie van uw project, door ons beheerd van A tot Z. Dit omvat afwerkingswerken, het leggen van vloerbedekking, het installeren van (verplaatsbare) scheidingswanden, de inrichting en het meubilair, en niet te vergeten de verlichting en decoratie!
Produits
Producten op maat ontworpen.
Meer dan 50 jaar geleden opgericht, begeleidt het Belgische familiebedrijf Burama u gedurende uw gehele project voor de inrichting van professionele ruimtes. Wij geloven in de invloed van de werkomgeving op productiviteit, creativiteit en welzijn. Zoals u begrijpt, is onze taak ervoor te zorgen dat u de uwe onder de beste omstandigheden kunt uitoefenen!
Scheidingswanden
Akoestische cabines
Burama

Een team van gepassioneerde experts tot uw dienst.

Burama is een Belgisch familiebedrijf dat al 50 jaar actief is in de kantoormeubelsector en alles in het werk stelt om zijn klanten tevreden te stellen. Wacht niet langer en durf ons uw meest uitdagende projecten toe te vertrouwen!

Ils nous ont fait confiance
Nos réalisations au design
unique & innovant
Ce qu’ils pensent de nous
 • "Dank u voor uw professionaliteit en efficiëntie. Een plezier om met uw bedrijf samen te werken."
  Annette Dubureau
  Algemeen directrice, MIMOSA
   
 • "We zijn zeer tevreden over alles wat de afgelopen weken is gedaan, dank aan het hele team."
  Noëlle Delachaise
  Architect, LIBELI
   
 • "Hartelijk dank voor uw goede zorgen en uw service gedurende het hele project."
  Eliot Lacloison
  Particulier, NAMUR
   
This site is registered on wpml.org as a development site.