Van A tot Z organisatie van uw firma verhuizing!
Verhuizen is altijd synoniem met spanning. Bij Burama gaan we u professioneel helpen om uw verhuizing te vermakkelijken. In alle gevallen gaan we u een oplossing voorstellen, hetzij u een deel of het geheel van uw kantoormeubilair bij ons bestelt.

Optimaal beheer van uw bedrijfsverhuizing

Burama begeleidt u bij je verhuizing

Een bedrijfsverhuizing vraagt een uitstekende werkwijze. Burama zorgt voor de logistiek van A tot Z. We verwezenlijken meubilairprojecten sinds 50 jaar al en onze ervaring in kantoorverhuizing is onze troef ! Maak u geen zorgen meer met de verschillende stappen van deze belangrijke verandering in uw bedrijf ! Contacteer ons.

Optimaal beheer van de bedrijfsoverdracht

Een zet is gereed. Tussen de ontmanteling, het transport, het beheer van de oude en de nieuwe site en de afwerking zijn de verschillende taken consequent. Burama zorgt voor je retroplanning.

  • Globale planning en budgetplan
  • Demontage en hermontage van uw niet-vervangen meubilair
  • De milieuverantwoorde overdracht, opslag of verwijdering van kantoorapparatuur
  • De complete installatie in uw nieuwe ruimte van het nieuwe meubilair
  • Het nieuwe oppervlak na levering reinigen
  • Van uw keuken naar uw werk- en ontspanningsruimtes, Burama zorgt voor de volledige coördinatie van uw project.

Vraag ons vrijblijvend en zonder advies een wijs advies!

Contact ons 

Bedrijfsverhuizing Burama

Een verhuizing is altijd een stressvolle stap, of dat nu voor een bedrijf van 5 of 5000 mensen is. De gemiddelden verschillen natuurlijk, maar de inzet blijft hetzelfde. Om u te helpen geconcentreerd te blijven op uw kernactiviteiten, kan Burama zorgen voor het beheer van alle meubelonderdelen van de verhuizing: ontmantelen van uw huidige meubels, transporteren en opnieuw samenstellen in uw nieuwe werkruimte. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over onze services.

Een zet is niet gemakkelijk. Daarom zorgen wij ervoor, als onderdeel van de ontwikkeling van een ander werkoppervlak, de leiding te nemen over deze delicate taak waarvoor ervaring en professionaliteit vereist zijn.

Om dit te doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we een gratis offerte voor uw verhuizing kunnen opstellen.