Kantoorinrchting, bureaus & receptiebalie

Burama biedt een breed scala aan kantoormeubilair voor uw werkomgeving!

 

Verschillende soorten kantoren voor uw bedrijf!

De bureaus van Burama

Onze bureaus zijn niet alleen aan de behoeften van de actuele beroepswereld geadapteerd, de NwoW, maar ook aan de behoeften van de bedrijven van nu.

Burama werkt samen met verschillende fabricanten en leveranciers. Bij ons vindt u dus zeker het kantoormeubilair dat u wenst.

Elke kantoorcategorie beantwoordt aan een welbepaald gebruik. Elk soort bureau, o.a. directie-en hoekbureau,toonbank enz, beantwoordt aan specifieke behoeften.

Het functionele aspect en de stijl van een bureau zijn twee belangrijke gegevens. Onze uitgebreide reeks ergonomisch kantoormeubilair is niet enkel mooi maar vooral praktisch. Een bureau in glas ? In hout ? Een witte bureau ? Design ? Aan u de keuze ! Kies het type bureau dat met uw werkomgeving overeenkomt.

De receptiebalies

Burama biedt ook receptiebalies van design en kwaliteit die zijn afgestemd op uw werkruimte. Wacht niet langer om het eerste contact tussen de klant en uw bedrijf zo netjes, warm en professioneel mogelijk te maken!

 

Overtuigd ?

Ontdek verder de talrijke merken kantoormeubilair die Burama voor u heeft geselecteerd.

Zin om een deel of het geheel van uw meubilair te veranderen ? Geef gerust een seintje en u krijgt professioneel en nuttig advies. Natuurlijk zonder verplichtingen uwerzijds