Zetels & stoelen

Burama biedt een breed scala aan kantoormeubilair voor uw werkomgeving!

 

Professionele stoelen en bureaustoelen!

Het belang van de kantoorstoel

De kantoorstoel is een sleutelelement in het kantoormeubilair. Die wordt overal en onophoudelijk gebruikt. De keuze ervan is van uiterst groot belang. In professioneel kantoormeubilair investeren is synoniem met een optimale werkomgeving die uw productiviteit zal verhogen.

 

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van nieuwe stoelen voor uw verschillende werkruimtes :

  • Het type ruimte : Elke ruimte heeft zijn eigen nut binnen het bedrijf (kantoren, vergaderruimte, wachtruimte, conferentieruimte, enz.) En vereist daarom passend meubilair.
  • Het type functie : De ene functie is geen andere! Een functie vereist mogelijk meer mobiliteit, meer flexibiliteit of kan worden gekoppeld aan een ander type werkstation dan een andere...
  • Gebruiksfrequentie : De verwachtingen voor een bureaustoel die door de gebruiker 6-8 uur wordt gebruikt of voor 24 uur zullen duidelijk niet hetzelfde zijn!
  • De sfeer van uw werkomgeving : Naast het comfort- en functionaliteitaspect is het ontwerp ook belangrijk. Het is essentieel om een warme en gezellige sfeer in uw werkruimtes te creëren, om de juiste modellen te kiezen die zich aan uw omgeving aanpassen.

 

Overtuigd ? Vraag ons een gratis test en contacteer onze specialisten voor raadgeving.