Scheidingswanden

Burama biedt een breed scala aan kantoormeubilair voor uw werkomgeving!

 

Verschillende soorten scheidingswandendie aan verschillende behoeften voldoen

Geïnstalleerd om twee ruimtes af te bakenen of om de geluidshinder te verminderen, mobiel of vast, op de hoogte van het plafond of op het hoogtepunt van de mens, bevatten de partities veel producten die allemaal een heel andere aanpak hebben!

De verschillende soorten partities die er op de markt zijn, kunnen als volgt worden weergegeven :

Mobiele akoestische schermen

Esthetische en praktische, akoestische schermen zijn zowel modulair als modulair. Naast het maken van spaties, kunt u met dit type partitie ruis isoleren en uw efficiëntie verhogen.

Glazen panelen van de grond tot aan het plafond

Deze keuze aan partities is ideaal voor het creëren van gesloten kantoren of vergaderruimten in een open ruimte. Kamerhoge scheidingswanden vergemakkelijken met name de communicatie wanneer ze van glas zijn en kleden uw werkplek aan, ongeacht de gekozen materialen (glas of hout).

Kasten met panelen van de grond tot het plafond

Naast het aanpassen aan uw interieur, kunnen wandkasten op maat, ruimtes scheiden maar ook opslag creëren.

Modulaire scheidingswandendie 

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en hoogten, de modulaire partities voldoen aan uw behoeften op het gebied van geluidsisolatie, maar ook esthetiek. Met dit soort modules kunt u geconcentreerd en productief zijn, ondanks de vele interacties binnen uw werkruimte.

Mobiele muren en schuifwanden

Makkelijk in gebruik, mobiele wanden zijn zowel een akoestische oplossing als een snelle en eenvoudige manier om een ​​ruimte te scheiden voor een vergadering of een vertrouwelijke vergadering.

 

Gezien de bedragen die zijn vastgelegd en de concrete resultaten die u van het recht hebt te verwachten, maar ook in termen van esthetische weergave, is het nuttig om contact op te nemen met een professional in het bedrijf om de verschillende oplossingen die bestaan te begrijpen.