Accessoires en decoratie

Burama biedt een breed scala aan kantoormeubilair voor uw werkomgeving!

 

Kantooraccessoires voor uw bedrijf!

Essentiële elementen

Een ingerichte werkruimte bevat noodzakelijkerwijs verschillende kantooraccessoires. De belangrijkste eigenschappen van een bureauaccessoire zijn de functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek. Het design combineert deze verschillende aspecten. Nieuwe manieren van werken vereisen een aantal praktische kenmerken. De scherm- of laptopsteun, de tv-muurbeugel en de projector zijn bijvoorbeeld essentiële accessoires voor bedrijven geworden.

Een slim ingerichte werkruimte

Decoratie is niet om werkruimtes uit te sluiten, integendeel, maar combineer deco en bruikbaarheid! Koele manden en kapstokken zullen indruk maken. Kunstplanten hebben ook hun effect. Decoratieve of kantoor-geïntegreerde armaturen mogen niet over het hoofd worden gezien: zowel voor hun praktische belang als voor de algemene sfeer van een plaats.

Bewegwijzering voor binnen-, buiten- en whiteboards

De bewegwijzering voor zowel binnen- als buitenruimtes kan zo mooi als praktisch zijn. Zowel vorm als substantie moeten in aanmerking worden genomen voor bewegwijzering en andere displays. Het whiteboard is een must-have startups, dit witte paneel neemt soms een hele muur in beslag, het is een schokbreker voor brainstormen en NWoW-methoden (of nieuwe manieren van werken).

 

Wil je je werkruimte van energie voorzien en versieren?

Ontdek met onze gespecialiseerde adviseur alle mogelijkheden die de markt biedt!