Operationele bureaus

Burama biedt een breed scala aan kantoormeubilair voor uw werkomgeving!

Operationele bureaus voor uw bedrijf!

Waarom kiezen voor dit type van meubilair?

Dit zijn werkzones die verstandig worden ontworpen om aan de nieuwe behoeften van het werkleven te beantwoorden

Individuële operator offices of in bank geplaatst voor een inrichting in open lade. De functionele bureaus beantwoorden aan de actuële aanvraag : gemak met computer materiaal, de lay-out van de coworking en van de open spaces  en ook meubels die aan de NWOW aangepast zijn.

De uitvoering van de bureaus in een werkplek

De ruime keuze onder  operationele bureaus en de vele mogelijke lay-outs leiden tot een optimale configuratie van uw werkomgeving.

Ook panelen kunnen in deze ruimten geplaatst worden voor meer privacy en een betere geluidsisolatie. Veel modules zijn ook beschikbaar in onze gamma kantoormeubilair. Dank zij deze modules, krijgt u meer werkoppervlakten. Bovendien komt de actuële lay-out overeen met uw wensen en de ontwikkeling van uw bedrijf.

Het is ook de moeite waard om te overwegen het zit-sta werkstation dat uw personeel kan helpen het ding te proberen en zelfs rond een grotere vergadertafel te verzamelen. Een uitstekende manier om de oplossing in uw muren te brengen zonder al te veel te investeren. zit-sta werk stoelen zijn een uitstekende aanvulling op het werkstation als zodanig.

Kantoren zijn niet langer een doel op zich...

De open space heeft nog goede dagen voor zich, maar we moeten nu mooie bufferzones bieden die werknemers in staat stellen zich volledig te ontwikkelen, te ontspannen.

De werkstations zijn er voor het individuele werk en het is daarom noodzakelijk om ontmoetingsruimtes, concentratieruimtes, coffee corner te bieden om sociale cohesie te ontwikkelen en te behouden. Het is ook handig om een phone booth te voorzien om lawaai in de open space, voor degenen die lijden, maar ook voor de persoon die de telefoon maakt, sterk te verminderen, net als voor de gesprekspartner. De kwaliteit van de oproep wordt tegenwoordig veel te vaak verwaarloosd!

Kies voor een verbonden werkoppervlak!

Tegenwoordig is de plug om je orfinateur aan te sluiten niet meer genoeg: je moet de USB-aansluiting toevoegen voor de smartphone, de tablet of elk ander apparaat waarvoor een verbinding nodig is om op te laden, bedraad of draadloos.

 

De keuze is enorm en niet vaak vanzelfsprekend ... Aarzel niet om ons te contacteren voor een evaluatie en een gratis 3D implementatieplan!

Contact ons 

Viga

van Mdd

Pop square

van Frezza