Transparant paneel

Burama biedt een breed scala aan kantoormeubilair voor uw werkomgeving!

Starlight

van Bencore
Dit structurele paneel wordt veel gebruikt in interieurontwerp en inrichting dankzij zijn kwaliteiten van lichtheid, structu riteit, transparantie en de esthetische uitstraling die het geometrische patroon van de alveolaire ziel geeft.

Lightben

van Bencore
Het Lightben-paneel is gemakkelijk te zagen en kan worden afgewerkt met standaard accessoires zoals kroonlijsten, lijsten, handgrepen en scharnieren. Het is ook mogelijk om het te stoppen met het materiaal dat wordt gebruikt voor de externe huid.

Ecoben Wave

van Bencore
Ecoben Wave ™ is een composiet paneel voor binnenarchitectuur met een gerecycleerde kartonnen kern gevormd met gegolfde vlakken gesuperponeerd op een afstand van 5 mm en uitwendige huiden met lucide of satijnen afwerking.

Mirror Collection

van Bencore
Silver Mirror heeft dankzij zijn originele esthetische uiterlijk, aangenaam onregelmatig, veel aandacht getrokken in de sector van interieurontwerp en interieurontwerp.

Exaben

van Bencore
Dankzij een hoge esthetische waarde, gecombineerd met kwaliteiten van lichtheid, textuur en transparantie, wordt Hexaben ™ veel gebruikt in interieurontwerp en inrichting.