New Ways of Working

Burama biedt een breed scala aan kantoormeubilair voor uw werkomgeving!

 

Vind het bedrijf opnieuw uit met de New Ways of Working!

Wat is de NWOW eigenlijk ?

Dit zijn de nieuwe manieren van werken. De sleutelwoorden om dit concept te definiëren zijn « flexibiliteit », « mobiliteit » en «samenwerking ».

De flexibiliteit in tijd en ruimte leidt tot een heleboel veranderingen qua kantoorinrichting en meubilair. De open space, de flexdesk, de hot-desking, de clean desk, de coworking, de verdeelde bureaus, de phone booth, de think bubbles en de nieuwe vergaderszones leiden tot een aanzienlijke verandering van de werkruimtes.

Het kantoormeubilair van het nieuwe werken

Er is een nieuwe werkwereld ontstaan. Onze missie is deze wereld efficiënt uit te rusten met een specifieke ruimteoprichting en een aangepast kantoormeubilair. Dit nieuwe meubilair beantwoordt aan de specifieke behoeften van de NWoW en heeft een positieve invloed op de gezondheid en productiviteit van de werknemers.

Zie hier alle NwoW producten !

Het management is veranderd, het meubilair ook !

Deze nieuwe inrichting van werkplekken vindt zijn oorsprong in de nieuwe focus van het managementdie deze laatste jaren is gewijzigd ; / nu gaat het om een focus mensen en niet langer om een focus product ;

Na 5O jaar ervaring, biedt Burama een combinatie zowel van de zichtbare als van de onzichtbare kant van de ijsberg.

Terwijl we met u een project ontwerpen, proberen we ten eerste aan uw behoeften te beantwoorden. Bovendien houden we rekening met uw persoonlijkheid, uw globale visie, uw waarden, uw strategie en uw voorstelling van waarden.

 

We verkopen een globale oplossing qua inrichting in 4 welbepaalde zones

We verkopen geen meubels maar wel een globale oplossing qua inrichting die we serieus en professioneel ontwerpen.

Ons doel ? Met u  een werkomgeving bedenken die een energie-en enthousiasmebron zal worden, wat uw voornaamste potentieel, nl uw medewerkers, zal motiveren.

 Daarom moet bij Burama elke werkruimte beantwoorden aan een precieze standaard en  canvas die  uit 4 welbepaalde zones bestaat. Zo wordt het project een echt NWOW project :

 

Hieronder vindt u wat theorie wordt in termen van ruimteinrichting :

Overtuigd ? Ontdek hier de verschillende NwoW producten bij Burama.

Contacteer ons dadelijk en samen gaan we uw NwoW project verwezenlijken !

Contact ons

NWOW, de nieuwe manieren van werken

Anders werken ? Meer efficiënt zijn ? Volg de gids met Burama !
NWoW-agencement-de-bureau-Burama