Dynamische klapvergadertafels

Burama biedt een breed scala aan kantoormeubilair voor uw werkomgeving!

Dynamische modulaire vergadertafels voor meer flexibiliteit!

Een vergadertafel die past bij elke gelegenheid

Een persoonlijke ontmoeting met een klant, een groepstraining of een teamvergadering, dit zijn allemaal redenen waarom het logisch is om te kiezen voor een modulaire vergadertafel. Naast de "klassieke" vergadertafels biedt Burama tafels die gemakkelijk te verplaatsen zijn dankzij de zwenkwielen en waarvan de lade inklapbaar is. Van alles wordt gedacht dat het hun behandeling, gebruik en opslag door één persoon vergemakkelijkt.

Dynamische vergadertafels die passen bij uw interieur

Naast talrijke ontwerpmogelijkheden worden onze vergadertafels gekenmerkt door hun esthetische kracht. Om de eenheid van versiering van uw kantoren te respecteren, bestaan de tafels in vele materialen, kleuren en dimensies die perfect in overeenstemming zijn met uw universum zonder minder solide te zijn dan hun meer traditionele zusters.

Zoals op school

Dit type tafel maakt een snelle herconfiguratie van de plaats mogelijk: stoelen, U-tafels, vierkant, klaslokaal/training ... Alles is mogelijk of bijna!

Contact ons 

Om de indeling van uw nieuwe vergaderruimte te voltooien, moet u niet vergeten te kiezen uit ons brede assortiment stoelen, waarin u het meest comfortabel zult worden geïnstalleerd. Wilt u meer weten? Neem direct contact met ons op!

Guinguette

van Burama

Espace

van Meabi

Timmy Libro

van Mara