Kasten, ladeblok & lockers

Burama biedt een breed scala aan kantoormeubilair voor uw werkomgeving!

 

Functionele en design kantoorkasten!

Een kledingkast voor elke behoefte!

De kledingkast is bij uitstek het opbergmeubel, het is essentieel voor de goede organisatie van uw werk, die zelf verantwoordelijk is voor het soepel laten verlopen van uw lopende bestanden. Burama biedt vele soorten kasten met meerdere mogelijkheden, die zeker aan al uw behoeften zullen voldoen!

Houten kasten

De meest klassieke visie en de meest voorkomende als we denken aan de kast is natuurlijk de houten. En om een goede reden, deze vertegenwoordigt een zekere waarde met betrekking tot de verwachtingen ten aanzien van een opslag, naast het voorstellen aan de gebruiker van meerdere mogelijke configuraties!

Deze configuraties omvatten :

  • Kleuren en afwerkingen : Mogelijkheid om de afwerkingen van uw werkblad of scheidingswanden (of alle meubels in het algemeen) te matchen met uw kasten. Mogelijkheid om ook te kiezen voor tweekleurige kasten, in het geval dat de kleurcode van uw omgeving bijvoorbeeld twee vlaggeschipkleuren bevat.
  • Planken en glazen deuren : Wil je sommige fetish-objecten of -beloningen weergeven en markeren? De houten kasten bieden de mogelijkheid om planken te integreren in uw kasten (gedeelten zonder deuren), of zelfs glazen deuren om uw items uit de handen te houden, maar ziet er niet uit!
  • Een "one piece" configuratie met complementaire structuur : Bent u van plan meerdere kasten (hoog of laag) naast elkaar te installeren? Een esthetisch aantrekkelijke optie zou zijn om een ​​complementaire structuur te implementeren die het opslagsysteem "omgeeft". Hiermee kunt u alles harmoniseren om een ​​schoner en schoner, "buffet" uiterlijk te krijgen!
  • Een oplossing van hangende bestanden : Mogelijkheid om uw bestanden te classificeren dankzij ondersteuningen die op verschillende niveaus in uw kast zijn opgehangen, waardoor een voorbeeldige toegankelijkheid wordt geboden. Een ideale oplossing om uw bestanden op een efficiënte manier te groeperen in termen van ruimte, omdat deze oplossing het mogelijk maakt om te besparen in hoogte in vergelijking met een verticaal opgeslagen bestand bijvoorbeeld.
  • Veel configuratiemogelijkheden qua afmetingen!

De houten kasten zijn design en functioneel en kunnen gemakkelijk in uw werkomgeving en de kenmerken ervan worden geïntegreerd. Ze onderscheiden zich met name van hun belangrijkste alternatief, namelijk de metalen behuizing, de zachtheid van de materialen of andere factoren, zoals bijvoorbeeld de aanwezigheid van draaideuren, waardoor de gebruiker veel minder verleiding heeft om de deur open te laten. open kast. De deuren zijn altijd gesloten, wat esthetisch van belang kan zijn!

Kasten met tussenwanden op maat

De kasten met tussenwanden op maat

heeft in eerste instantie alle voordelen van de houten kast. Maar ook in een tweede keer, de mogelijkheid om een werkruimte te sluiten en af te bakenen!

Door voor deze oplossing te kiezen, heb je de mogelijkheid om twee vliegen in één klap te doden met de oprichting van een bergkast en een systeem van scheidingswanden dat perfect in de afmetingen van de kamer past, dankzij close-ups van de muren, de vloer en het plafond.

Dit is de juiste manier om kasten en scheidingswanden met elkaar te verzoenen, terwijl u werk vermijdt en een resultaat op maat krijgt, precies op uw behoeften afgestemd!

Metalen kasten

De kwaliteiten van de metalen kast zijn goed ingeburgerd. In het verleden werd het bedrijf door bedrijven vaak de voorkeur gegeven voor het archiveren van bestanden. Het onderscheidt zich vooral door zijn solide en robuust, en heeft de voorkeur boven het meer ontwerpaspect dat vaak is voorbehouden aan houten kasten.

De belangrijkste voordelen van dit type kast zijn bijvoorbeeld :

Robuust in de tand des tijds : Het metalen kabinet vertegenwoordigt de degelijkheid bij uitstek! Het is een veilige investering, gemakkelijk en snel rendabel door de jaren heen.
Eenvoudig te gebruiken: mogelijkheid van meerdere aanpasbare opslagsystemen, naadloze toegankelijkheid, dit type kast is gemaakt om te werken op een eenvoudige en effectieve manier!

Optimalisatie van de benodigde ruimte : Dankzij de schuifdeuren heeft de metalen kast niet veel ruimte nodig, maakt een bredere doorgang mogelijk en verbetert zo het doorvoermogelijkheden!

Een hangende bestandsoplossing : Zoals eerder beschreven, een ideale oplossing om uw bestanden efficiënt te groeperen!

Veel configuratiemogelijkheden qua afmetingen!

Terwijl houten kasten in de lift zitten met nieuwe manieren om werkplekken te creëren, is de metalen kast nog steeds op de markt gezien zijn gemakkelijke, snelle en efficiënte kant die sommige bedrijven nog steeds verkiezen. en altijd, althans voor bepaalde specifieke taken en ruimtes.

Bovendien is er ook een mogelijkheid om compromissen te sluiten door de voordelen van beide stijlen te combineren, dankzij de mogelijkheid om een ​​houten blad toe te voegen. Dit alternatief vertegenwoordigt daarom voor liefhebbers van detail de pragmatische ziel, een oplossing om een ​​of meer kasten te 'sieren' met afwerkingen die passen bij de rest van het meubilair.

Akoestische kasten

De akoestische kast lijkt sterk op de metalen kast wat de voordelen voor de gebruiker oplevert. Het verschil is dat het ook een systeem van geïntegreerde akoestische panelen heeft, waardoor uw ruimte veel beter geluiddicht is!

Het gebruik van dit systeem is een ideale oplossing bij de implementatie van eenvoudige en discrete akoestische panelen die het voorstelt. Een goede manier om geluidsoverlast te verminderen, wat ook mogelijk is door deze panelen aan beide zijden van de kast te plaatsen!

Andere soorten opslag, aanvullend of extra!

Naast deze vier hoofdcategorieën opslag, zijn er ook aanvullende of aanvullende oplossingen op basis van uw behoeften. Waaronder :

Geïnteresseerd in een soort kledingkast of twijfelt u over het kiezen van het juiste meubilair voor uw kantoorinrichting? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om samen te bepalen welk meubilair geschikt is voor uw behoeften. We bieden ook een gratis implementatieplan!

Houten kasten

Optimaal voor een efficiënt opbergen in alle werkruimten.

melamine-kasten-burama

Kasten met tussenwanden op maat

Deze op maat kasten integreren zich perfect in uw werkomgeving !
op-maat-wandkasten-burama

Metalen kasten

Voorzien van een zeer praktisch schuifdeur. U kunt er hangmappen in opbergen.

metallische-schuifdeurkasten-burama

Akoestische kasten

Dragen bij aan een betere akoestiek in uw werkruimten. Elegante afwerking.

akoestische-metallische-kasten-markant-2store-burama

Rollingkastjes

Op wieltjes zijn ze van gemakkelijk gebruik.

Rollingkastjes

Lockers

Naast een sleutel, een code of RFID, ook optie op brievenbus.

Lockers

Boekenkasten

Voor een geïntegreerde, ordelijke en elegante classificering.

bibliotheek-burama

Kleerkasten

Veilig kunnen er alle persoonlijke bezittingen in worden opgebergd.
Kleerkasten

Brandvrije archiefkasten en inbraakvrije kluizen

Daar liggen in optimale veiligheid uw confidentiële en waardevolle zaken.

Brandvrije archiefkasten en inbraakvrije kluizen