Kasten met panelen van de grond tot het plafond

Burama biedt een breed scala aan kantoormeubilair voor uw werkomgeving!

Kasten met panelen van de grond tot het plafond combineren van de nuttige naar de functionele!

Aangepaste opslagruimtes nodig?

Door te kiezen voor de kamerhoge scheidingskasten kunt u een werkruimte splitsen terwijl u XXL-opslagruimte creëert. Net als de op maat gemaakte kasten, zijn de scheidingswanden van melamine perfect geïntegreerd van vloer tot plafond in uw ruimte. In tegenstelling tot eenvoudige opbergkasten vormen scheidingskasten een enkel op maat gemaakt blok.

De voordelen van scheidingswanden op de muurvloer

Dit scheidingsysteem zorgt voor de thermische isolatie van uw werkruimte en maakt het ook mogelijk om een ​​akoestische balans te creëren tussen een individuele en een collectieve ruimte. Bovendien bieden alle hoogte-scheidingskasten een veelvoud aan opbergmogelijkheden: verwijderbare archiefkasten, ladenladen, kapstok ... Dit is een echte ruimte creatie. De combinatie van materialen, afwerkingen en kleuren creëert oneindige mogelijkheden voor oplossingen en composities. Inderdaad, de keuze aan kleuren, handvatten, vergrendelingen ... zijn subtiele details die niet mogen worden vergeten, zodat de partities perfect integreren in uw bestaande omgeving.

Overtuigd dat de kamerhoge scheidingskasten de oplossing voor u zijn? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om samen te bepalen wat het beste past bij uw behoeften op het gebied van scheidingswanden.

Armoires cloison sur mesure

van Frezza