Extremis
meer weten over

Gargantua

van Extremis
Gargantua is een grote ronde buitentafel die superieure functionaliteit biedt. De verstelbare banken kunnen in hoogte worden veranderd, afhankelijk van sociale of familieomstandigheden.

Abachus

van Extremis
Abachus is een hoge cocktailtafel met een beetje extra. Hij heeft zes armen die je iets geven om op te steunen terwijl je staat. Deze bieden je het minimale comfort dat je nodig hebt door Bacchus, de god van de wijn, te eren met je vrienden.

Romeo & Juliet

van Extremis
Deze houten tuinbank heeft een duidelijke meerwaarde: het biedt niet alleen een comfortabele plek om te zitten en te ontspannen, maar voegt ook een vleugje groen toe aan een stedelijke of industriële omgeving vaak kleurloos.

Hopper

van Extremis
De designtafel Hopper is een populaire keuze voor tuinen en werkplekken. Vanaf nu kunt u ervoor kiezen om een of beide banken met stoelen te vervangen.

Picnik

van Extremis
Deze picknicktafel voor twee is meer dan je je kunt voorstellen. Natuurlijk was Picnik in de eerste plaats ontworpen als een moderne picknicktafel met banken voor kleine buitenruimtes.

Virus

van Extremis
Virus is een picknicktafel die in verschillende vormen voorkomt. Dirk Wynants heeft verschillende versies van deze tuinpicknicktafel ontworpen op basis van een identiek stoelframe voor twee tot vijf personen.

Bistroo

van Extremis
Een romantische Parijse bistro of een gezellig balkon is de perfecte biotoop voor Bistroo. In plaats van tegenover elkaar te zitten, zit je zij aan zij bij Bistroo. Ideaal voor een gesprek.